Courtyard at Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL - Aesthetic Post

Courtyard at Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

Yamaguchi Sake Brewery by CASE-REAL

As part of a renovation of the Yamaguchi Sake Brewery in Kurume, Japan, firm CASE-REAL took an organic approach to connecting existing structures with a minimalist courtyard. Creating a meditative space in clean finishes, with the installation of cement floors and stairs, and re-imagining the large lounge space, result in a more fluid connection between the architecture that represents the brewery’s history. The traditional Japanese property was built in the early 1800s; paired with a modern approach, the spaces are elevated, but still reflective of the traditional methods employed in the rice-milling and brewing process.

More at: CASE-REAL
Photos:  Hiroshi Mizusaki

{ Comments are closed! }









© 2017, Aesthetic Post